Overtuigen, met de taal van klei

Twaalf keramiekkunstenaars brengen een ode aan het Festival Oude Muziek (FOM).
De titel ‘Overtuigen’ sluit nauw aan bij het overkoepelende thema van het festival ‘Let’s talk’, dat helemaal in het teken staat van de retorica.

27 augustus tot 5 september 2021
Utrechtse Janskerk
Organisator: platform voor keramiekkunst Utrechtse Aarde
Toegang: gratis

https://oudemuziek.nl/festival/tentoonstelling/

Deelnemers:
Dorothé Arts, Meria Bakker, Tanneke Barendregt, Eefje van den Braak, Marianne van den Breeden, Pierluigi Pompei, Sarah Reinbold, Karen Santen, Mirjam Veldhuis, Ellis Veth, Loes Wolf en Lisanne van Zanten.

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .

Over Tanneke Barendregt

Tanneke Barendregt is opgeleid aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam (eindexamen 1978). Daar studeerde ze beeldhouwen bij Arie Teeuwisse en Bram Roth, modeltekenen bij Gijs Voskuyl en keramiek bij Cees Stoel. Ze vervolgde haar opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten St. Joost, Breda, afdeling keramiek, bij Emmy van Deventer. Ze werkt op haar atelier, exposeert regelmatig en werkt in opdracht. Ze voerde onder andere een opdracht uit voor het AT van de Politie, muurschilderingen voor het Centrum Beeldende Kunst en een opdracht voor Zadkine Contract, allen te Rotterdam. Ook voert ze portretopdrachten uit. En ze is ook werkzaam als docente tekenen en schilderen, en keramiek.