Open atelierweekend 2018

Vorig jaar is voor het eerst een open atelierweekend georganiseerd voor leden. Uiteindelijk hebben 40 leden hebben hun atelier in maart 2017 opengesteld. Veel leden hebben enthousiast gereageerd op dit initiatief en vinden het voor herhaling vatbaar. Daarom doen we een nieuwe oproep voor 2018. Het bestuur heeft een nieuwe datum vastgesteld: het weekend van 24 en 25 maart 2018.

Het bestuur wil graag een dergelijk weekend promoten en faciliteren waar het gaat om flyers, posters en persberichten. Van de deelnemende leden wordt gevraagd verder zelf te zorgen voor de lokale bekendheid. Door dit gezamenlijk en met meerdere leden aan te pakken willen we proberen een vast weekend tot een soort nationale traditie te maken en keramiek aandacht te geven tussen alle nationale kunstdagen door.

Doe je mee met het open atelierweekend 24 en 25 maart?
Meld je aan tot 7 februari via deze link: pr@nvk-keramiek.nl
Vul in met je naam en adresgegevens. Stuur ook een foto (tot 1 MB, landscape) van je werk of atelier mee voor weergave op de overzichtskaart van open ateliers. Heb je vorig jaar al meegedaan, geef dit dan aan.

Alle ateliers die zich hebben aangemeld worden op een google kaart gezet. Deze kaart kun je delen via facebook, mail of website.

Hopelijk kunnen we dit jaar nog meer ateliers verwelkomen en op de kaart zetten!