Open Ateliers Jordaan, deelname onder de titel ‘unbroken dreams

In het weekend van 26 en 27 september gaat de uitgestelde Open Ateliers Jordaan tentoonstellingen toch door en stel ik tentoon op mijn atelier Palmgracht 74 A, in afgeslankte vorm. Telefonisch mobiel bereikbaar op 06 14480071
Bezoekers zijn bij mij alleen welkom met een mondkapje en slechts met 4 personen tegelijk.

twee werkstukken -in porselein – staan nu tentoongesteld in de groepstentoonstelling in het museum van Gouda.

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .

Over Pau Voute

Sinds 1 jaar heb ik een eigen atelier op de Palmgracht 74 A, 1015HN te Amsterdam. En naast de keramiek heb ik daar ook de grafiek weer ter hand genomen; Hoop die 2 dienstbaar aan elkaar te maken. In het verleden heb ik kunstgeschiedenis gestudeerd aan de UvA, en op de Vrije Academie (toen 'Psychopolis') in Den Haag gewerkt, vnl. met (foto-)grafiek/etsen. Na mijn pensionering als beeldend therapeute in de ambulante volwassenen psychiatrie heb ik van 2002 t/m 2005 de 3 jarige vakopleiding keramiek gevolgd aan de SBB te Gouda, met daarna de extra leerjaren handvormen en glazuren, beide bij Mieke de Groot, en later ook bij Mieke de 'masterclass'. Fijne ervaring opgedaan als zgn. 'artist in residence' in 2000 in Hongarije aan het Int. Ceramic Center Kecskeméth en in 2006 in Denemarken in Guldagergaard, Intern. Ceramic Researc Center, te Skaelskor. Ik ben daar nog een keer terug geweest om mee te doen aan de 4 dagen durende houtovenstook in de grote Ohlson oven. Meer recentelijk heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om mee te doen aan zoutoven stoken in Veghel met Bernadette Stokwielder. Het resultaat is te zien op de foto van de 3 bordjes. Hier wil ik graag jonge aankomende keramisten (tot 38 jaar) attenderen op de mogelijkheid, om 6 weken in Guldagergaard, Denemarken, mee te doen aan 'PROJECT NETWORK', waar max. 12 mensen uit alle delen van de wereld aan hun eigen projecten kunnen werken met aan het einde een gezamenlijke tentoonstelling. Dit wordt zwaar gesubsidieerd, en kost daarom -all in- zo'n 1000 euro. Dit is in Nederland te weinig bekend. Het biedt in alle opzichten een fantastische kans.