Ode aan de Natuur

‘Zet in je agenda!
In het voorjaar komt het er aan, de vierde editie van Ode aan de Natuur!’
Dit bericht was in het vroege voorjaar in de Nieuwsbrief van de NVK te lezen Iedereen weet wat er daarna is gebeurt. Maar van uitstel komt niet altijd afstel, dus zet in je agenda!

Vanaf 5 september tot en met 25 oktober opent in het Nationaal Bomenmuseum (NB) te Doorn
de vierde editie van de thema tentoonstelling ‘Ode aan de Natuur.’ Aan deze tentoonstelling doen 47 keramisten uit Nederland en België mee, die allemaal werk hebben gemaakt rondom dit thema.
Er zijn 64 zeer uiteenlopende beelden te zien, van realistisch tot abstract. De beelden zijn te vinden in en onder de bomen, in de heidetuin, in het gras en aan en in het water. Houd je ogen open en ontdek de rode draad van dit zeer uiteenlopende en recente werk: de uitdaging die het met de natuurlijke omgeving van het prachtige bomenmuseum aangaat.
Wij nodigen je van harte uit tot een wandeling door deze (tijdelijke) beeldentuin.
Ontstijg de waan van de dag en geniet van al het moois wat er te zien is in het arboretum.

Als je een exposant wil ontmoeten, wij suppoosten in deze periode elke dag van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt je (combi-) kaartje, toegang tot het NB en onze catalogus voor € 9,00, online kopen via www.bomenmuseum.nl . En kaartje of catalogus ter plekke kopen is iets duurder.

Tevens is er op 13 en 27 september de mogelijkheid een rondwandeling te maken onder begeleiding van een keramist en medewerker van het NB. Interesse, kijk voor meer informatie op de site van het bomenmuseum.
Zin in een voorbeschouwing:
www.odeaandenatuur.nl
https://www.instagram.com/ode_aan_de_natuur/
https://www.facebook.com/Ode-aan-de-Natuur-NVK-leden-expositie-110338243820086

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .

Over Dijk Carla

Carla Dijk is opgeleid als leraar handvaardigheid. Om haar beeldende ontwikkeling te ondersteunen volgde ze met succes de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ze geeft les op centra voor kunsteducatie en ontwikkelde het Community Art Project www.1050schoenenvanterwolde.nl. Ze exposeert regelmatig in binnen- en buitenland.