Ode aan de Natuur

De Ode aan de natuur expositie afgelopen september en oktober was zeer geslaagd, er zijn een record aantal bezoekers geweest, we hebben heel veel leuke & interessante gesprekken gehad, de mensen toonden enthousiasme en (heel fijn voor onze deelnemers) zijn er een behoorlijk aantal kunstwerken verkocht.

Graag brengen we het volgende even onder de aandacht:

Normaal gesproken zou begin dit jaar alweer de voorbereiding beginnen voor de volgende editie (2022), echter omdat editie 2020 door covid-19 naar het najaar verschoven was en we nog steeds veel onzekerheden hebben aangaande het verloop van het virus, heeft de werkgroep besloten om de expositie 1 jaar door te schuiven, naar 2023.

Graag zien we iedereen weer bij deze volgende editie in 2023!

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .

Over Biris Lisa

Ik maak decoratieve objecten zoals schalen, vazen en wandobjecten. Het begint met het maken van een gladde basisvorm waaraan ik allerlei textuur toevoeg. De objecten zijn volledig handgevormd, soms worden kleurpigmenten toegevoegd aan de klei en gebruik ik ook glazuur, oxides en lusters om de texturen nog beter naar voren te laten komen. Ik werk met porselein, porselein paperclay en steengoed. Voor mij is textuur iets dat je moet ervaren, niet alleen door het te bekijken maar vooral ook door het aan te raken. Het is voor mij van groot belang dat mijn werk uitnodigt om de texturen aan te raken en beleven. Mijn inspiratie put ik uit alle prachtige vormen, texturen en kleuren uit de natuur. In het bijzonder word ik geïnspireerd door koraal, paddestoelen en exotische planten.