Landelijke NVK Open Atelierdagen 2019

Helaas hebben we de atelierroute moeten annuleren vanwege te weinig belangstelling.
Zaterdag 16 maart en zondag 17 maart 2019 zijn de Landelijke NVK Open Atelierdagen. Dit is een mooie gelegenheid om je werk en atelier te tonen aan een breder publiek.
Doe je mee en stel je je atelier ook open? Je kunt je opgeven voor 1 januari bij Edith Tergau, Edith@NVK-keramiek.nl.
De route gaat door bij een minimale deelname van 30 ateliers/werkplaatsen/showroom adressen.
Dit bericht werd geplaatst in Leden exposities op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.