Kleien en Rakustoken in Turkije

image

image

Thera Melisie

 

3 t/m 10 oktober 2015.

Met leuke nieuwe technieken: Glazuren met meel, melk of wijn.
Beïnvloeden van de grootte van de craquelé en van de kleur d.m.v. temperatuur

De kosten € 905,-
Dit is inclusief:

* Retourvlucht Izmir
* Transfer van en naar Vliegveld Izmir- Guzelcamli
* verblijf op met 2 personen op een 3 persoonskamer
* Ontbijt en Diner
* Workshop begeleiding
* Stookkosten
* Glazuren
* Klei

Hebben jullie vragen of interesse, dan kunnen mij altijd mailen
Thera Melisie t.melisie@home.nl

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .
Avatar

Over Thera

Geboren in 1959 in Maastricht. In 2004 ben ik mijn droom gaan waarmaken en ben ik de kunstacademie gaan volgen. Inmiddels ben ik beeldend kunstenaar en mag ik dagelijks bezig zijn met mijn passie: klei. Ik werk midden in de natuur, op een mooie plek in het zuid-Limburgse landschap. Deze natuur en vooral ook het leven zelf, de mensen, zijn mijn inspiratiebronnen. Nooit hetzelfde, steeds verrassend, vol emotie. Soms donker en somber, maar meestal licht, helder en vol kleur.