Klei Symposium – 26 januari 2019

Inspiratie en ontmoetingen rondom klei ….

Voor alle klei-liefhebbers in Nederland en België organiseren de NVK en de Stichting KLEI een Kleisymposium.

Laat je verrassen en inspireren op dit tweede Kleisymposium. Voor alle mensen met passie voor klei: Kom en ontmoet 6 top keramisten en hoor het verhaal achter hun werk. Waar halen zij hun inspiratie vandaan? Waarom kiezen ze voor juist die techniek of materiaal? Wat heeft het werken met klei hen gebracht?

Klik hier om je aan te melden

Let op: NVK-leden krijgen extra € 10,- leden korting bovenop de vroegboekkorting én de korting die je al als KLEI-abonnee ontvangt. NVK leden betalen slechts € 65,-. Deze extra korting ontvang je contant retour op de dag van het symposium. Dus meld je aan voor het KLEI-symposium, betaal het gevraagde bedrag (Ik ben KLEI abonnee en betaal € 75,-) en lees  meer informatie over de speciale NVK restitutie in de nieuwsbrief.

De entreeprijs is inclusief lunch, bijwonen van drie lezingen, borrel en een keramische mok. Inschrijven kan via  www.kleisymposium.nl of www.klei.nl

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws en getagged met , , , , , op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.