Internationalen Keramiktage Oldenburg

Liebe Kolleg*innen,

Die Ausschreibungsphase für die 37. Internationalen Keramiktage Oldenburg (03.-04. August 2019) hat begonnen! Bis zum 11. Januar 2019 können sich professionell arbeitende Keramiker*innen aus allen keramischen Sparten bewerben.

Damit alle Keramiker*innen die Chance nutzen können, würde ich Sie herzlich bitten, unseren Aufruf zur Bewerbung zu teilen und weiterzutragen. Wir möchten insbesondere jungen Künstler*innen die Möglichkeit der Bewerbung bieten!

Alle Infos und die Bewerbungsunterlagen finden Sie unter

www.keramiktage.com

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.