Workshop: Social media- een slimme zet

Wat wil je zijn? Hoe straal je dit uit? Hoe communiceer je dit? Foto’s maken van je werk en presenteren valt daar ook onder. Hoe kijk je naar je werk? Hoe komt het over? Aan de hand van tekst, fotografie en een visie op social media en websites stel je jezelf in de gelegenheid een duidelijker beeld te vormen over je werk. De workshop wordt gegeven door Geert Keuter.
Geert Keuter heeft door zijn professie als grafisch ontwerper en vanuit ruim 25 jaar kijken naar kunst en keramiek veel te bieden. Geert Keuter volgde de opleiding Grafisch Ontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij was tussen 1993 en 2005 hoofd van de ontwerpafdeling van Research voor Beleid en runt sinds 2005 zijn eigen ontwerp bureau Studio12.
Hij doet daarnaast veel aan PR voor Judith Bloedjes en heeft ik het verleden ook veel voor de NVK en onlangs nog voor de SBB thans NKO gedaan op PR en vormgeving.

  • Dinsdag 5 maart 2019
  • Inloop vanaf 13.15 uur
  • Aanvang workshop 13.30 uur
  • Na afloop kunnen we samen nog gezellig een borrel drinken in de bar
  • Locatie: The Old School, Pieterskerkhof 4A, Leiden. Old School is ongeveer 15 minuten lopen van station Leiden Centraal en ligt midden in de stad.
  • www.oldschoolleiden.nl
  • Alleen voor NVK-leden 
  • € 25,- p.p. 

Je kunt je tot eind februari aanmelden via deze link: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/nvk-keramiek/a-55218559/producten-nederlandse-vakgroep-keramisten/workshop-social-media-een-slimme-zet-5-maart-2019/

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.