Gevraagd docent Boetseren handvormen

Wij zijn op zoek naar een docent(e) of vergevorderde student(e), die het leuk vindt om een groep enthousiaste boetseerders te begeleiden. De groep bestaat uit gevorderde en beginners. De cursus is op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Materialen zoals klei en glazuur zijn aanwezig, evenals een keramiekoven. Kennis van glazuren is een pré. De huidige docente slaat na ruim 10 jaar een andere richting in. Vanaf 16 januari worden er dit cursusjaar nog 13 lessen gegeven. Tijdens de schoolvakantie zijn we gesloten. Een snelle reactie wordt op prijs gesteld. Wij bieden een goed salaris en reiskostenvergoeding

Inlichtingen 06-033844036 Henriëtte Engering. (bestuurslid)

Creatief Centrum ’t Atelier is een vereniging, die zich 50 jaar bezighoudt met het organiseren van creatieve cursussen voor de inwoners van de gemeente Westland en omstreken. De cursussen zijn bestemd voor volwassenen en kinderen en vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Wij zijn gevestigd in de “Kunstgarage”, aan het Zuideinde 8 in Naaldwijk. Wij proberen door het organiseren van creatieve cursussen zoveel mogelijk mensen te bereiken en kennis te laten maken met de vele vormen van creatief bezig zijn. Creatief in de breedste zin van het woord. Onze cursussen hebben dan ook een laagdrempelige instroom: niet alleen wat betreft kennis en kunde, maar ook financieel.

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.