Forum

Op veler verzoek is die daar dan. Een forum.
Het heet Forum NVK – Nederlandse Vakgroep Keramisten en is een besloten groep.
Heb je een vraag, dan kun je die hier stellen. Weet je een antwoord? Dan kun je die geven. Je collega’s zullen daar blij mee zijn. Samen hebben we veel kennis.
We nodigen je uit lid van het forum te worden en deel te nemen aan de gesprekken.

Exposities kun je posten op onze website www.nvk-keramiek.nl en je exposities kun je delen op onze algemene NVK Facebook pagina: https://www.facebook.com/NVK.Keramiek/

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .
Scholten Ilse

Over Scholten Ilse

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.