Expositie in Bergeijk bij Galerie Jan Biessen

Graag nodig ik je uit voor de Expositie in Galerie Biessen in Bergeijk, waar ik in december een van de exposanten ben. Ik zal zelf aanwezig zijn op zondag 2 december (opening), zaterdag 15 december en zondag 30 december (onder voorbehoud). Mocht je op een ander moment de galerie willen bezoeken en je vindt het leuk als ik er ook ben, laat het me weten, dan spreken we even ter plekke af. Ik hoop je te zien in Bergeijk! Groetjes Caroline Peeters

Expositie 2-30 december 2018
za+zo van 14.00h-18.00h
Galerie Biessen, Kerkstraat 40b Bergeijk

Voor info, vragen of iets afspreken: mijn mailadres is: info@carolinepeeters.nl

Dit bericht werd geplaatst in Leden exposities, Leden nieuws op door .
Caroline Peeters

Over Caroline Peeters

Vanaf mijn studie (bouwkunde aan de TUE) heb ik het vak van architect gecombineerd met vrije vormgeving (keramiek). Het werk van de architect staat midden in de maatschappij: artistieke visie combineren met praktische uitgangspunten, geld en politiek. Het einddoel is de gebruiker, de opdrachtgever, iemand anders dan jezelf. Het proces, traag en veeleisend, is vaak meer bepalend dan de architectonische visie. Het eindproduct staat relatief ver van je af en is altijd de prestatie van een hele groep. Eigenhandig werk maken, je eigen ideeën direct omzetten in iets tastbaars is hiervan het tegenovergestelde, een direct en helder proces dat zich in mijn eigen hoofd afspeelt, door mijn eigen handen uitgevoerd wordt, met een eindresultaat dat helemaal van mijzelf is. Ik vind het interessant om te zien en te ervaren hoe alles in onze omgeving bedacht en beïnvloed is door mensen. Als individu hierbij een rol spelen d.m.v. vormgeving is een grote drive in mijn werk. Hoe zijn de dingen om ons heen gemaakt? Wat is de rol van een ruimte, van een object? Hoe beïnvloedt de wereld om ons heen ons gedrag en dat van anderen? Wat hebben mensen nodig in hun omgeving? Dát zijn interessante vragen die inspireren tot goede ideeën.