expo bij G achttien88 t/m eind sept18

Er stond vanaf mei 18 al werk van mij buiten in de beeldentuin G achttien88 in Zeeland. Maar nu staan er ook beelden binnen o.a. Vrouw op Drift. Vanaf 8 sept18 (niet 14) is de expositie ‘EVENWICHT’ te zien.
De binnen- èn de buitenexpo zijn t/m 30 september 2018 te bezoeken. Open op vrijdag – zaterdag – zondag van 13.00 – 17.00 uur en op afspraak.
Er is een feestelijke afsluiting  van het exposeizoen vanaf 1400 uur op zondag 30 sept18. Hierbij van harte uitgenodigd.
Voor meer info zie de affiche hier boven en/of de website van de galerie/beeldentuin www.g-achttien88.nl          Adriana Nichting

Dit bericht werd geplaatst in Leden exposities, Leden nieuws op door .
Adriana Nichting

Over Adriana Nichting

“Wat ik hoor vergeet ik wat ik zie onthoud ik wat ik doe begrijp ik” Chinees gezegde Ik probeer mijn vorm te vinden, tekens te vinden voor dingen die mij treffen in deze wereld. Daarnaast wil ik mijn ervaringen met anderen delen. Daarom maak ik beelden, speel ik piano, vertel ik verhaaltjes, reis en schrijf ik. Emoties, verhalen en herinneringen worden verbeeld in klei of brons. Vaak combineer ik klei met andere materialen. Mijn werk varieert sterk in grootte. Naast kleine objecten maak ik grote beelden van een tot twee meter. Ik ben beeldend kunstenaar maar heb ook iets met het onderwijs. In de jaren zeventig en tachtig studeerde ik in Utrecht: Nederlands op de universiteit, drama op de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar en monumentale vormgeving op kunstacademie Artibus. Ik combineer onderwijs en kunst al mijn hele leven met veel plezier.