Dit is een oproep van het EKWC:

Meld je nu aan!
Sundaymorning@ekwc nodigt kunstenaars, ontwerpers en architecten uit om een aanvraag te doen voor een werkperiode in 2020. Een werkperiode bij Sundaymorning@ekwc biedt creatieve professionals wereldwijd de kans om de mogelijkheden van keramiek te verkennen en hun kennis van de technieken en materialen uit te breiden. Niet alleen kun je gedurende twaalf weken gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum, ook zal de technische staf beschikbaar zijn voor de begeleiding tijdens de werkperiode en bevind je je in het gezelschap van een divers gezelschap deelnemers. De deadline voor de volgende aanmeldingsronde is 6 januari 2019 betreffende werkperiodes in 2020.
Ga naar sundaymorning.ekwc.nl en voor richtlijnen en aanmeldformulieren.
Deadline: 6 januari 2019 voor het artist-in-residence programma in 2020
Foto: Glenn Adamson heeft een concept bedacht ter viering van het 50-jarig jubileum van het centrum in 2019
(in samenwerking met Designmuseum Den Bosch, uitgeverij nai010 en met dank aan Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie).
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.