ADAF 2018 – 12, 13 en 14 oktober

Met trots feliciteren we ons lid Marian Daems met haar publieksprijs. Ze heeft bij het ADAF 3de prijs gewonnen. Marian, gefeliciteerd!

Fotograaf: Marianne van Doorn

Copyright (C) 2018, Rijn Buve

Voor het eerst in de geschiedenis hebben NVK keramiek -leden samen onder de vlag van de NVK deelgenomen aan een evenement: 3 dagen ADAF 2018. Vrijdagavond werd er geopend door niemand minder dan Alexander Pechtold. Op zaterdag en zondag werden totaal 3000 bezoekers geteld.

De keramisten op de foto zijn, van links naar rechts: Let de Kok, Erna Futselaar, Ilse Scholten, Luyt de Brauw, Wietske Hellinga, Ronald van Egmond (onze voorzitter), Tessa Droog, Odette Frijters, Marian Daems, Noortje Meijerink, Conny Pols en Annet Leichel. Niet op de foto: Mirjam van Oostveen, Vera Zegerman Mieke Oldenburg en Ghislaine van Tongeren.

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .
Scholten Ilse

Over Scholten Ilse

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.