Netwerkborrel

Deze bijeenkomst is geannuleerd, vanwege te weinig belangstelling.

Het goede nieuws is dat er meer leuke bijeenkomsten gaan komen. We zorgen dat de bijeenkomsten ook door kunnen gaan met kleinere groepen.

Kunstenaars Verdienen Beter + Kerstborrel 

Kom je ook? We hebben een gezellige en leerzame dag met elkaar (enkel met NVK leden). We hopen op veel aanmeldingen.

Opgeven kan tot 1 december door te mailen naar pr@nvk-keramiek.nl.
Er zijn 90 plaatsen beschikbaar. Wees er op tijd bij, vol is vol.
De kosten zijn €15 per lid. (Je krijgt 50% korting op het normale tarief van €30,-.) Je partner is ook welkom, maar je partner betaald het volle tarief: €30,-.

Zondag 16 december 2018
• Vanaf 13:00 uur ontvangst op de Vide
• 13:30 tot 14:30 uur  Lezing Peter
• 14:30 tot 15:00 uur pauze met een hapje en een drankje
• 15:00 tot 16:00 uur Lezing Peter
• 16:00 tot 17:30 uur Borrel met een kerstuitstraling

Ontdek dat het hebben van passie en creativiteit alléén niet genoeg is om geld te verdienen. Er is meer nodig . . . Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan? Op deze dag geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Amsterdam Art Center
Donauweg 23
Amsterdam

​(Op loopafstand van het Sloterdijk Station en gratis parkeren voor de deur).

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws op door .
Ilse Scholten

Over Ilse Scholten

In 1970 ben ik geboren en in Bennekom (Gelderland) ben ik opgegroeid. In Maastricht heb ik op de kunstacademie gezeten. Inmiddels woon ik 20 jaar in Enschede met mijn man en dochters. Sinds 2001 ben ik actief bezig met keramiek en vanaf 2006 geef ik keramiek en Raku cursussen en workshops in mijn Keramiek Atelier Antoinette. In galeries, op kunstmarkten en op keramiekmarkten kun je mijn kunst zien, of je komt op afspraak langs. Sinds 2016 heb ik ook een Webshop www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ilsescholten met mijn keramiek. Tot juni 2014 was ik 6 jaar voorzitter van Stichting KunstKijken op het Hogeland. Een stichting die een mooie atelierroute Enschede organiseerde: KunstKijken op het Hogeland.