H.Huisjes nog t/m 3 nov17 in Amersfoort te zien

Tot en met 3 nov17 zijn de Heilige Huisjes van de wandel- en vaarroute in Amersfoort nog te zien. Ik doe aan beide routes mee.

Hierbij ook de uitnodiging voor de opening van de expo Heilige Huisjes bij AVU Kunstkader op zaterdag 30 september om 1500 uur: Nijverheidsweg Noord 90 in Amersfoort (Isselt). Openingstijden zijn van di t/m vr van 900 – 17.30 uur, zaterdag van 900 – 1700 uur.

Voor meer info zie:   http://www.galerieabsoluut.nl/heilige-huisjes/routeboekje.html en www.kunstenvaren.nl


Het geheim van geluk is….a/d Zuidsingel (vaarroute)

GHL op het OLV Kerkhof (wandelroute)                                                  Adriana Nichting

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .
Adriana Nichting

Over Adriana Nichting

“Wat ik hoor vergeet ik wat ik zie onthoud ik wat ik doe begrijp ik” Chinees gezegde Ik probeer mijn vorm te vinden, tekens te vinden voor dingen die mij treffen in deze wereld. Daarnaast wil ik mijn ervaringen met anderen delen. Daarom maak ik beelden, speel ik piano, vertel ik verhaaltjes, reis en schrijf ik. Emoties, verhalen en herinneringen worden verbeeld in klei of brons. Vaak combineer ik klei met andere materialen. Mijn werk varieert sterk in grootte. Naast kleine objecten maak ik grote beelden van een tot twee meter. Ik ben beeldend kunstenaar maar heb ook iets met het onderwijs. In de jaren zeventig en tachtig studeerde ik in Utrecht: Nederlands op de universiteit, drama op de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar en monumentale vormgeving op kunstacademie Artibus. Ik combineer onderwijs en kunst al mijn hele leven met veel plezier.