Expositie project in Zuid Frankrijk

3 juni t/m 28 oktober 2017               les Hospices in Gigondas

In Zuid Frankrijk in het beroemde wijndorp Gigondas (op 30 mn van Avignon) hebben wij, stichting “de Kamergalerie”, de oude Hospices. Elk jaar organiseren wij exposities met werk van keramisten, beeldhouwers, schilders, grafici en fotografen. Doel is het promoten van kunstenaars. Het dorp wordt zeer goed bezocht door toeristen, gemiddeld 18.000 mensen op jaarbasis.

  1. Een overzichts-tentoonstelling 3 juni t/m 28 oktober 2017 waarvoor elke kunstenaar een klein werk kan inleveren. Het werk wordt in Nederland verzameld en dan naar Frankrijk vervoerd. De werken worden in de Hospices in Gigondas in een vitrine geplaatst of aan de wand gehangen. Het is mogelijk het werk te verkopen, er wordt geen commissie gevraagd. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor transport, exposeren en publiciteit.

 

  1. Tijdens de overzichts-tentoonstelling, kan één van de deelnemende kunstenaars een eigen tentoonstelling verzorgen in een apart zaaltje. Deze kunstenaar moet het eigen werk zelf brengen en is dan de suppoost voor de gehele tentoonstelling. Deze kunstenaar kan minimaal 2 weken of langer (als zij dat willen) exposeren en verkopen. De openingstijden zijn zondag t/m vrijdag ’s middags. Zo kan de kunstenaar de expositie combineren met vakantie. Er is de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding in een mooi huis te verblijven in het dorp gedurende deze weken.

 

Informatie: www.dekamergalerie.nl

les Hospices in Gigondas