Expo bij GBV Aldtsjerk

Een actieve start van 2018. Zondag 7 jan18 wordt om 1500 uur een expo van mijn werk geopend in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk (Friesland). Er staan vooral grote beelden. Zie verder de uitnodiging + www.gbv-artgallery.nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Leden nieuws op door .
Adriana Nichting

Over Adriana Nichting

“Wat ik hoor vergeet ik wat ik zie onthoud ik wat ik doe begrijp ik” Chinees gezegde Ik probeer mijn vorm te vinden, tekens te vinden voor dingen die mij treffen in deze wereld. Daarnaast wil ik mijn ervaringen met anderen delen. Daarom maak ik beelden, speel ik piano, vertel ik verhaaltjes, reis en schrijf ik. Emoties, verhalen en herinneringen worden verbeeld in klei of brons. Vaak combineer ik klei met andere materialen. Mijn werk varieert sterk in grootte. Naast kleine objecten maak ik grote beelden van een tot twee meter. Ik ben beeldend kunstenaar maar heb ook iets met het onderwijs. In de jaren zeventig en tachtig studeerde ik in Utrecht: Nederlands op de universiteit, drama op de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar en monumentale vormgeving op kunstacademie Artibus. Ik combineer onderwijs en kunst al mijn hele leven met veel plezier.